7 Kasım 2012 Çarşamba

sihirli mutfak atölyesi



Pasta ve tatlı tutkunuzu bir üst seviyeye taşımak ister misiniz? Daha önce röportajlarıyla Tarçın Tadında'da yer almışlardı. Röportaja göz atmak isterseniz buyrun!

 Ayça ve Gökçe İlkel'in masalsı dekorlu Sihirli Spatula'sı mutfak atölyelerine başladı.

Kasım ayı programlarında Çocuklarla Kurabiye Süsleme, Cupcake Süsleme ve İnsan-Hayvan Figürleri atölyeleri var. Dersler Göztepe'deki Sihirli Spatula atölyesinde yapılıyor. Her atölye 6-8 kişinin katılımıyla gerçekleşiyor ve kurs sonunda katılımcılara sertifika veriliyor. Herkes için ayrı çalışma istasyonu var. Akşam olunca da yaptığımız cicileri alıp eve götürüp afiyetle yiyoruz.

Kendi adınıza katılabilirsiniz ya da yakınınızda bu işlere ilgi duyan bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Yani bana hediye edilse pek mesud olurdum :) Harika bir doğumgünü hediyesi olur. Erkek okurum olsa onlara da eşinize, sevgilinize hediye edin derim ama sanırım yok.

Atölyeler pazar günleri ve öğleden sonra yapılıyor. Fiyatlar ve süre atölyeye göre çeşitlilik gösteriyor. Hemen kayıt olayım içimdeki pasta aşkı dışavursun diyorsanız 0216.428.38.28'i arayabilir ya da Gökçe'ye mail (gokce@sihirlispatula.com) atabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş

print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...