13 Kasım 2013 Çarşamba

çekiliş var!


Tarçın Tadında'da çekiliş zamanı. Mutfağında tariflerimi deneyen 1 şanslı Tarçın Tadında takipçisi bu harika mutfak önlüğü setinin sahibi olacak. Becerikli Gamze'nin muhteşem atölyesi HOBIDICH imzalı baykuşlu önlük seti (önlük, şapka ve taşıma çantası) kazanan kişiye özel ölçülerde ve ismine özel olarak hazırlanacak. Aslında sürpriz bir ödülümüz daha var, dikkatle okuyunca göreceksiniz zaten.

Katılım şartlarını günlerce düşündüm. Keyifli, çekişmeli, çikolatalı, unlu ve yağlı bir mücadele olsun dedim. Buyrun katılım şartlarımıza:

1. İlk olarak seçtiğiniz herhangi bir Tarçın Tadında tarifini mutfağınızda yapıyorsunuz.

2. Sonra yaptığınız tarifin sunumuna da özen göstererek harika bir fotoğrafını çekiyorsunuz.

3. Fotoğrafı 25 Kasım 2013 Pazartesi saat 23:00'e kadar bize ulaştırıyorsunuz. 4 farklı şekilde bize fotoğrafınızı ulaştırabilirsiniz. Herhangi birinden ulaşmanız yeterli.
  • Twitter hesabınızdan @tarcintadinda ve @hobidich i takibe aldıktan sonra kendi hesabınıza fotoyu yükleyip @tarcintadinda  diye tag leyebilirsiniz.
  • Instagram'da @tarcintadinda ve @qamze yi takibe aldıktan sonra hesabınıza fotoyu yükleyip @tarcintadinda diye tag leyebilirsiniz. 
  • tarcintadinda@gmail.com adresine çektiğiniz fotoğrafı mail atabilirsiniz.
4. Bize ulaşan her fotoğrafa bir çekiliş numarası veriyoruz ve katılımcıya bu numarayı bildiriyoruz. Çekilişten önce herkes numarasını biliyor olacak yani. Katılım süresi sonra erdiğinde www.random.org aracılığıyla kazanan numarayı belirliyoruz.

Ayrıca gönderilen fotoğraflardaki sunumlar arasında tamamen kişisel zevkime dayanarak beğendiğim bir fotoğraf sahibine yıllardır hediye etmenin hayalini kurduğum IKEA dijital mutfak tartısı hediye edeceğim. Bu konuda çok ciddiyim:)))) O nedenle sunumlarınıza ekstra özen gösterin bence.

Herkese önce mutfakta keyifli zamanlar sonra da çekilişte başarılara dilerim. 


Kurallar:
1. Her fotoğraf Tarçın Tadında blogunda yer alan bir tarife ait olmalıdır. Fotoğrafların orjinalliğinin tespiti için Google görsel arama hizmeti kullanılacaktır.

2. Fotoğrafların net, anlaşılır ve aydınlık olması gerekmektedir. düşük kalitede ve anlaşılmayan fotoğraflara çekiliş numarası verilmeyecektir.

3. Fotoğraf tarafımıza yukarıda bahsedilen yollardan sadece biri ile ulaştırılacaktır. Mükerrer yüklemeler için tek çekiliş numarası olacaktır.

4. Fotoğraf yollanıp katılım onaylandıktan sonra fotoğraf mail ile ulaşmışsa mail yoluyla, instagram, twitter ya da facebook'a yüklenmişse fotoğraf altına yorum yazmak suretiyle katılımcıya çekiliş numarası bildirilecektir.

5. Çekiliş 26 Kasım 2013 Salı günü www.random.org aracılığı ile yapılacak. Aynı gün katılımcılar arasında en beğenilen sunum seçilerek "mutfak tartısı" talihlisi belirlenecektir. Kazananlar 27 Kasım 2013 Salı günü Tarçın Tadında sitesinde ve sosyal medya hesaplarında ilan edilecektir.

6. Kazanan katılımcı kendisine ait beden ölçülerini ve önlük üzerinde yazmasını istediği yazıyı tarafımıza bildirdikten sonra 1 hafta içinde ödülü kargoya verilecektir. Mutfak tartısı ödülünü kazanan katılımcı adresini bildirdikten hemen sonra gönderim yapılacaktır.

7. Ödül gönderiminin kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır. Yurtdışı katılımcıların kazanması halinde gönderim adresi olarak Türkiye'de bir adres bildirmeleri gerekmektedir.

8. Kazanan katılımcının erkek olması durumunda "baykuşlu önlük seti" yerine "Superman önlük seti" ödül olarak verilecektir.

Bol şanslar ve kolay gelsin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş

print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...